fbpx

Gyakori Kérdések

Amennyiben bármilyen okból cserélni szeretnéd a termék(ek)et, úgy kérünk 14 napon belül töltsd ki a csomaggal együtt kiküldött formanyomtatványt és juttasd vissza a csomagot a nyomtatvánnyal együtt a következő címre: 6720 Szeged Feketesas utca 20. és jelöld meg címzettként SHOWROOM Szeged-et. Amint visszaérkezett a csomag és kollegáink ellenőrizték a termék(ek)et és mindent rendben találtak, úgy a termék(ek) árát a jogszabályban előírt 14 napon belül visszautaljuk. Ezután kérünk adj le egy új rendelést arra a termékre, amit szeretnél helyette.

Kérünk ügyelj arra, hogy a terméket az eredeti csomagolásával együtt juttasd vissza hozzánk sértetlen állapotban. Kimosott, használt termékeket nem áll módunkban visszavenni. Megértésedet köszönjük.

Igen, természetesen. Európai jogszabálynak megfelelően 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól és igényelheted a vételár visszatérítését. Ezt a következő módon teheted meg: 6720 Szeged Feketesas utca 20. és jelöld meg címzettként SHOWROOM Szeged-et. Kérünk, hogy a termék(ek)et az eredeti állapotunkban, csomagolással együtt juttasd vissza a következő címre:. Kérjük mellékeld hozzá a csomagoddal együtt kiküldött formanyomtatványt kitöltve, megjelölve, hogy a termék árának visszautalását kéred. A vételárat kizárólag az általad megadott bankszámlaszámra áll módunkban visszatéríteni. A jelzésedtől számított 14 napon belül, a csomag visszaérkezése után utaljuk az összeget. A visszaküldés költsége téged terhel, azt az esetet kivéve, ha valamilyen okból kifolyólag hibásan érkezik ki a termék, vagy ha nem azt küldtük, amit rendeltél. Ezen esetekben természetesen cégünk állja a postaköltségeket. A legbiztonságosabb, ha visszaküldésnél egy futárszolgálatot (pl. DPD) választasz. Amennyiben postán adod fel a csomagot, kérjük ajánlottan tedd. Köszönjük!

Ez esetben kérünk válaszd az UTÁNVÉTES fizetési módot. Ilyenkor a csomagodat kiszállításkor a futárnak tudod fizetni készpénzben.

A szállítási időnk Magyarországon belül 2-8, munkanap. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a csomag a lehető leghamarabb elérjen hozzád! 🙂

Igen van 1.490FT, 20.000Ft feletti vásárlás esetén Ingyenes.

A futár minden esetben háromszor próbálkozik meg a csomag kiszállításával, ami előtt sms-ben értesítést küld a várható érkezésről a szállítás napján. Amennyiben nem sikerül kézbesíteni a csomagot, úgy visszakerül raktárunkba és a megrendelés törlődik. Ha mégis szeretnéd megkapni a csomagot, kérjük adj le egy új rendelést az adott termék(ek)re.

Igen,a webshop-on az akciók nem minden esetben egyeznek az üzletben található akciókkal.Üzletenként is előfordul ,hogy más tipusú akciók vannak.

Igen, üzletünket Szegeden a Feketesas utca 20 szám alatt találod.

Igen lehetséges!Az árak üzletenként és webshop-onként eltérőek lehetnek.

Igen,tudsz utalás nélkül PayPal-al fizetni. Fizess most gombra kattintva tudod kifizetni a terméket. Ha nincs PayPal fiókod, semmi gond, amikor feljön a PayPal fizetési ablak, és kéri a bejelentkezést, válaszd a kártyás fizetést. Ha bármi problémád lenne, kérlek írj emailt.